2010 tavasz/nyár

 • There are no translations available.

  A kollekció elemeinek építőköve a fény, általa válik teljessé a színek tobzódása, sziluettek dinamizmusa, a transzparencia életet lehel az anyagokba és finom sejtéssel engedi láttatni a testet, a rétegek önálló életre kelnek, majd összegződve új minőséget alkotnak.

  Fontos számomra, hogy valóságos embereknek tervezzek egyéniségüket kifejező öltözékeket. Bemutatásukhoz olyan alkotókat kértem fel, akik munkájukkal, személyiségükkel egyben ihletői is voltak a kreációknak. Így jött létre az előadás során egy improvizatív, együttes élmény, amelynek hang, tánc, szín, fény, az előadók és az öltözékek is aktív építőelemei, együttműködői.

  Alkotók, akik a kollekciót ihlették és bemutatták: Bíró Eszter énekesnő, Gecső Anna topmodell, Harcsa Veronika énekesnő, Hód Adrienne kortárs táncos-koreográfus, Koltai Katalin gitárművész, Michaela Gocze topmodell, Pazár Krisztina balettművész, Tabbouch Linda (Totti kisasszony) énekesnő, Takács Zsuzsanna mezzoszoprán, Tóth Evelin énekesnő, Winkler Nóra műsorvezető.

 •  

  SHOWROOM

  BUDAPEST VI. HAJÓS STREET 12.
  BEHIND THE OPERA HOUSE
  +36 1 354 1878
  OPENING HOURS:
  MON-SAT 11AM - 7PM

  HAUTE COUTURE SALON

  BUDAPEST,DALSZÍNHÁZ UTCA 10. I.EM. 2.
  +36 1 483 1140