Archív

 • There are no translations available.

  Wella fashion show 2007

  Reméljük, az extravagéns fogalmát nem csépelték még el, mert ha valakik, Németh Anikóék biztosan megérdemlik a jelzőt. Igaz ugyan, a Manier trendi szűrkőkkel indította bemutatóját, de ami utána következett, látványban felülmúlta minden képzeletünket. A dandys külső megteremtése végett bátran próbálkozhatunk otthon is a szürke nadrág és mellényke kettősével, ha selyemövvel kombináljuk az említett szerelést, még egy kis játékos fantáziát is csempészhetünk az együttesbe. Ha inkább választanánk a ruhát, tegyük, a rakott aljú szürke monokrómitásút tüll nyak és kézelő bontja meg, ahogy a fekete-fehér csíkos, térdig érő harisnyazokni is ötletes kiegészítője a bolondosan nőies darabnak. A szürke mellett választhatjuk a fehéret is, az előttünk álló nyár slágerszínét. A magas derekú nadrágot, kapucniban végződő, talányos felsőrészt ezúttal Csősz Bogin, a Wella Fasion Show arcán csodálhattuk meg. A filces hatású, fehér anyagból állónyakú ruha is készült, melyet frappánsan elhelyezett kék-zöld tűzések varázsoltak egyedivé. A ruhához párosított zöld lábbeli természetesen a díszítőmotívumokkal harmonizált.

  A kalapos dámák színre lépésekor már egy, a romantikát Vivienne Westwood őrült ötleteivel összeházasító, szigorúan 18 karikás, felnőtteknek szóló mesében érezhették magunkat. A hosszú tört fehér ruhának az égbe magasodó, színes tüllökkel, vendéghajakkal ékített fejfedő adta meg a maga varázsát, az erényövként feszülő fürdőruha és fekete nadrág összedolgozásából született remeknek, a combra erősőtett, piros fodrocskák, a hosszú köntös és természetesen a már előbb vázolt kalpag fokozta, a tovább már nehezen fokozhatóig, lélegzetelállító hatását.

  A fináléban felvonuló, hosszú, zöld ruhás „baba-menyasszony” láttán azonban az eddig aléltan bámészkodóknak is elkerekedett a szeme. A királynő fejükön terpesztő hajasbaba, a hosszú, zöld, tülluszály rabságában veszteglő, sellőként hullámzó, mezítelen Barbie-k sokasága az elgondolkodtatás mellett, mindenkit heves tapsra ösztönzött.

  forrás: http://hazaidivat.hu/kemenesi_tunde_marton_vegso_sziraczky

  _brigitta_manier_divatbemutato_wella_fashion_show_070304.html

 •  

  SHOWROOM

  BUDAPEST VI. HAJÓS STREET 12.
  BEHIND THE OPERA HOUSE
  +36 1 354 1878
  OPENING HOURS:
  MON-SAT 11AM - 7PM

  HAUTE COUTURE SALON

  BUDAPEST,DALSZÍNHÁZ UTCA 10. I.EM. 2.
  +36 1 483 1140