Performansz

 • There are no translations available.

  Jelmezek

  '98 óta dolgozom együtt Angelus Iván koreográfussal, a Budapest Tánciskola alapítójával és Hód Adriernnel, a OFF társulat, valamint a Hód Dance koreográfusával, mint jelmeztervező, illetve közös produkciókban, ahol akár a jelmez is alkotótárs, valamint más kortárs tánc koroigráfusokkal (Nagy Andrea, Fekete Hedvig, Seregi Viktória).

  Operajelmez munkáim: 1999 - W. A. Mozart: Cosi fan Tutte (Budai Vár Dominikánus Udvar), 2009 - Purcell: „The Fairy Queen" félig-szcenizált opera jelmezei (MÜPA), 2010 – Donizetti: Szerelmi bájital (MÜPA), mindhárom Káel Csaba rendezésében.

  Filmes munkáim: 1996 - Érzékek iskolája Sólyom András rendezésében, 2003 - Tulse Luper Suitcases, Peter Greenaway rendezésében.

  Számomra fontos a társművészetekkel való együttműködés, a kortárs tánc világa, mely az öltözékeket a mozgás által teljesíti ki, és a színházi térben az értelmezés határai is kiteljesednek. A film virtuális tere kitágítja számomra a valóság határait, operajelmezeimben kifejezhetem vonzódsomat a történelmi korok viseleteihez és lehetőségem nyílik átértelmezni azokat. Sajátomnak érzem az opera világát, az emberi hang szélsőséges alkalmazásától a fokozott teatralitásig.

 •  

  SHOWROOM

  BUDAPEST VI. HAJÓS STREET 12.
  BEHIND THE OPERA HOUSE
  +36 1 354 1878
  OPENING HOURS:
  MON-SAT 11AM - 7PM

  HAUTE COUTURE SALON

  BUDAPEST,DALSZÍNHÁZ UTCA 10. I.EM. 2.
  +36 1 483 1140